Limoncello DiGusti, l'originale

Costa d'Amalfi

Alleen de beste citroenen

Nergens ter wereld smaken de citroenen beter dan aan de Italiaanse zuidkust. Dankzij het zwoele zeeklimaat komt het bijzondere, rijke aroma van de sappige vruchten hier volledig tot bloei. Logisch dus dat de citroenen voor onze Limoncello hier vandaan komen. Geen kunstmatige aroma’s en kleurstoffen en gegarandeerd gerijpt aan de Italiaanse zuidkust. Eerlijker (en lekkerder) bestaat gewoon niet!

De citroenen van DiGusti

Tegen de rotswanden rijpen de citroenen in de volle zon. Generaties lang verbouwden voorouders deze citroenen, die vanwege hun bijzonder rijke smaak in heel Italië gretig aftrek vonden. In 2010 is DiGusti begonnen haar authentieke recepten te ontwikkelen. Het bedrijf eenmaal aan het roer, begon hij met het maken van Limoncello en Limoncello-producten, bedoeld voor de locale markt.

DiGusti heeft voortreffelijke Limoncello en Limoncello-delicatessen exclusief in ons assortiment. Daar zijn we stiekem best trots op en we kunnen niet wachten jullie er van mee te laten genieten. Want dat is het: 100% puur genieten van het beste dat Italië te bieden heeft!

Bereiding van Limoncello

Zodra de citroenen goedgekeurd zijn door de keurmeesters worden ze geschild. Dit gebeurd nog op handmatige wijze en met behulp van deze kleine machine. 

Bij een van onze bezoeken wordt kort gedemonstreerd hoe zorgvuldig de citroen verwerkt wordt.