Over DiGusti

DiGusti het Italiaanse delicatessen bedrijf dat in 2010 is opgericht/Eigenaar door Ingmar Berkhout!

 

DiGusti

DiGusti is een bedrijf dat is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. de passie voor Italiaanse delicatessen wou Ingmar delen in Nederland en kon Ingmar in 2010  zichzelf dan ook eigenaar noemen van DiGusti Delicatessen. 

Ingmar Berkhout is opgegroeid in Italië en is daar gepassioneerd geraakt door de eerlijke, pure Italiaanse keuken. Digusti is klein begonnen, het was eerst alleen online te vinden en in geselecteerde delicatessen winkels. In de loop van de jaren is de vraag in de horeca voor pure, ambachtelijke en eerlijke Italiaanse producten vergroot. In 2015 nam Digusti dan ook de eerste stappen in de foodservice met een geselecteerd assortiment Italiaanse delicatessen.

 

DE SMAAK VAN ITALIË

Gusto’ betekent ‘smaak’ en die is volop te vinden in de Italiaanse streken, van Calabrië tot in Molise! In de frisse lucht en het zonnige klimaat, krijgen vruchten, groenten en olijven rustig de tijd hun rijke smaak te ontwikkelen. En die smaak vindt u weer terug in alle producten uit de lijn van DiGusti.

 

PRODUCTEN

Met de allerbeste zorg worden de mooiste producten van Italiaanse bodem geselecteerd. Door regelmatig zelf producenten te bezoeken blijft DiGusti nauw betrokken en selecteren we alleen het beste van het beste. Het assortiment is erg breed, van ambachtelijke pasta’s, prachtig gerijpte balsamico’s tot diverse Limoncello’s en mooie wijnen.

 

MET RESPECT VOOR DE ITALIAANSE KEUKEN

Onze pasta’s en sauzen worden in een moderne fabriek geproduceerd, maar met respect voor de Italiaanse gastronomie. Kleinschalig en ambachtelijk, zodat de traditionele ‘Calabrese’ receptuur niet verloren gaat. Ook buiten de grenzen van het ‘Bella Italia’, kunt u er nu van genieten.

 

EERLIJK EN TRADITONEEL

DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles is traditioneel en met liefde bereid. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit wat u dan ook zeker proeft!

 

OOG VOOR ONZE KLANTEN

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig aangepast. De tevredenheid van onze klanten staat daarbij voorop. Heeft u tips of adviezen of bent u opzoek naar een specifiek product, neem dan gerust contact met ons op.